Innehåll

  Det är så trevligt när dina känslor är ömsesidiga och du kan prata öppet om dem. Men om din partner är tyst, är det värt att starta det här spelet först? Anastasia Dolgikh, konsult-konstellator för Bert Hellinger, berättade för Wday.ru vilken rädsla tjejer som drömmer om att säga det omhuldade ”Jag älskar dig” ansikte, och om det är värt att slåss med dem.

  Hellingers konstellationer är en effektiv metod för att visa ditt problem på ett enkelt och visuellt sätt. Trots metodens relativa ungdom står den inte stilla och utvecklas aktivt. Den klassiska metoden, vars grundare var den tyska filosofen och psykoterapeuten Bert Hellinger, har genomgått ganska allvarliga förändringar. Nu blir konstellationsmetoden mer utbredd..

  I vårt samhälle finns det en åsikt att en tjej inte ska ta det första steget. Men det här är ditt liv, och varje par har sina egna regler, så bara du kan bestämma hur du ska agera och vilka regler ditt par kommer att ha.

  Rädsla för att säga dessa viktiga ord först

  – Försök att uppfatta allt som ett spel, som ett experiment. Denna övning hjälper dig. ”Konversation med det inre jaget”.

  Sitt bekvämt, fokusera din uppmärksamhet, vänd den inåt och ta några djupa andetag, utandningar och säg: ”Hej, (ditt namn), är du där?” Det är bra att höra svaret. Det kommer från insidan, från bröstet eller solplexusområdet. När du hör ett positivt svar, fråga: ”Kan jag säga (namnet på en älskad) att jag älskar honom?” Om du får ett negativt svar kan du ställa följande fråga: ”Kan jag säga (namnet på en älskad) att jag älskar honom för experimentets skull?” Ja, för experimentets skull, ändra reglerna i ditt liv. Tro mig, svaret och ditt inre tillstånd kommer att överraska dig.

  Rädsla för att höra att känslor inte är ömsesidiga

  Troligtvis har du varit i ett förhållande under en tid, och inuti har du redan ett svar på hur din älskade behandlar dig. Men det finns också rädsla som blockerar din tillgång till att förstå dig själv och din partner..

  Ställ dig själv frågan: “Vad är det värsta som kommer att hända om jag säger: ”Jag älskar dig”? ” Ja, din rädsla och fruktansvärda situation kommer att börja komma först. Fortsätt ställa dig själv en fråga för varje sådan skräck: ”Så vad?” eller ”Vad är det värsta som kommer att hända i det här fallet?”.

  Om du gör den här övningen noggrant kommer du fram till ett svar som kommer att överraska eller glädja dig. Och om du samtidigt skriver ner ditt svar på papper, stänger av kritik och låter dig vara uppriktig, ökar styrkan i övningen avsevärt.

  Rädsla för att du inte är tillräckligt vacker / smart / bra hemmafru / älskarinna

  Ja, det kan finnas många sådana problem inuti dig. Och så ger du omedvetet upp kärlek och lycka, övertygad om att du inte är värd det.

  Och denna situation kan korrigeras. Sitt bekvämt, fokusera, ta några djupa andetag in och ut., föra din uppmärksamhet inåt och hitta var och en av dessa ”inte tillräckligt”. Se dem alla i vilken form som helst. Vad är dem? Är dessa stenar? Är dessa knutar? Hur ser de ut? Vad säger var och en av dem? Hör var och en av dina ”inte tillräckligt”. Ta dig tid, titta och känn noga. Berätta nu för dem alla och dig själv: ”Nog. Jag är tillräcklig! ”

  Tala högt flera gånger. Med känsla. Ge dem en kamp. Du är tillräckligt. Allt räcker i dig. Och allt detta räcker för att fortsätta. Du är redo att förändra ditt liv. Säg det högt om du verkligen är redo: ”Jag ser er alla. Men nu säger jag till dig: ”Nog!” Eftersom jag är ägaren till mitt liv. Jag är tillräcklig! ”

  Gör denna övning minst en gång om dagen så kommer du att se förändringar i dig själv. Rädslan för osäkerhet börjar avta.

  Rädsla, brist på förtroende för dina känslor: ”Älskar jag verkligen?”

  Ja, ett sådant tillstånd av osäkerhet för kvinnor är inte ovanligt, och delvis för att de inte kan höra sina sanna känslor under andras tryck: ”Hur gammal är du, det är dags att gifta sig”, ”Vi vill ha barnbarn, bara vet inte om vi väntar” … Och allt verkar vara bra med dig, men du förstår själv inte: om det här är kärlek eller bara ”tid”. Och du börjar tvinga händelser. I en sådan situation kan du känna förvirring inuti och sluta förstå dig själv..

  Men bara du bestämmer vad du ska göra och när. En enkel teknik hjälper dig att förstå dig själv. ”Brev till din älskade”.

  Skriv ett brev till din älskade man med en penna på papper och säg allt du ville säga. Tänd först ett ljus. Eld har en magisk effekt på medvetandet. Det hjälper till att defokusera och komma in i flödesstatus. Ta några djupa andetag in och ut och börja. Ju bättre du slappnar av och kastar dig själv, desto mer intressant kommer du att lära dig. Skriv utan distraktion. Och be att ingen distraherar dig under den här tiden. När du har skrivit, lägg brevet åt sidan i några dagar. Läs det inte igen. Det är väldigt viktigt!

  Och om några dagar ber du en person du litar på att läsa detta brev för dig. Lyssna från sidan som om det inte var du som skrev det, utan en annan flicka till en annan man. Vad kan du säga om den här tjejen? Om hennes man? Om hennes förhållande? Om hennes kärlek? Vilket råd kan du ge henne? Om du kan göra utan hjälp och läsa avlägset fungerar det också, men det är fortfarande bättre att läsa för dig..

  Rädsla för förändring

  Alla kan vilja ha förändring och vara rädda för dem samtidigt. Kanske plågas du av frågan om hur ditt liv kommer att förändras efter ord av erkännande. Kanske inte, eller tvärtom kommer allt att förändras dramatiskt. Du vet inte ännu, men denna rädsla kan finnas i dig. Och det är okej och naturligt att vara rädd för förändring.

  Jag föreslår att du prövar lite för att låt förändringarna i ditt liv och låt dem manifestera.

  Du måste sitta bekvämt eller lägga dig, stänga ögonen, ta några djupa andetag eller andas ut, överföra din uppmärksamhet från huvudet till hjärtområdet och säga högt eller till dig själv: ”Jag accepterar den del som vill förändras. Jag accepterar den del i mig som vägrar att förändras. Det finns en del i mig som vill förändras och som vill lämna allt som det är. Jag ger plats till var och en av dessa delar inom mig. Jag erkänner att jag länge påverkades av den del som ville ha konsekvens. Men nu gör jag mitt val till förmån för den del av mig som vill förändras. ” Avsluta övningen med ett djupt andetag och andas ut..

  Jag kan inte berätta vilken typ av förändringar som kommer att börja, men en start har gjorts, och sedan beror allt på din önskan och handlingar..

  RELATED ARTICLES