Innehåll

  Julia Lanske, en certifierad matchmaker, kärlekscoach och en innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, hjälper oss att räkna ut vilka misstag vi gör i relationer med män och hur de kan undvikas..

  Och allt började så lovande! Möten, datum, kyssar … Du var nästan säker på att din bild lever i hans hjärta. Att han sover och ser hos dig sin fru – mamman till framtida barn, att han redan i hemlighet letar efter ett sätt att ta reda på din fingerstorlek för ringen. Men här voila – ishinkeffekten!

  Naturligtvis kan en man försöka vara taktfull innan han lämnar. Men hans uttalanden à la låt oss vara vänner, du förtjänar det bästa, eller ett par hackade fraser klickar smärtsamt som en piska: kom igen, kära! Och det händer att även en gentleman som visade ljusa förhoppningar plötsligt försvinner spårlöst och lämnar kvinnan ”allt i tårar och läppstift”.

  Vad sägs om ditt förhållande till en man?

  Ser mannen i dig sin framtid eller bara någon som du bara kan spendera lite tid med?

  Svara på 10 enkla frågor och ta reda på svaret (och om du är ensam nu förstår du varför de tidigare slutade).

  1. Initiativet i ditt förhållande tillhör mannen?

  2. Finns det en dynamik i ditt förhållande: kommer det att påskynda och öka frekvensen av dejting??

  3. Erbjuder mannen ett intressant program med möten, resor, underhållning, det vill säga vill han behaga, överraska, vinna över?

  4. Har du en känsla av att förhållandet utvecklas som du vill (och inte som det bara är bekvämt för honom)?

  5. Omger en man dig med kärlek och omsorg, mer än du? Ger han tillräckligt med kärlek, känslor, uppmärksamhet, omsorg?

  6. En man dyker alltid först upp i ett förhållande: ringer, gör möten, skickar SMS?

  7. Ger en man dig gåvor, överraskar han dig med trevliga överraskningar??

  8. Är du bekant med närmaste krets av män: vänner, föräldrar, släktingar, kollegor?

  9. Är en man avundsjuk på dig: försöker han kontrollera och märka var du är och vad du gör?

  10. Svävar mannen runt dig, försöker han omge ditt liv och ta dig tid?

  Låt oss beräkna resultatet: för varje ”ja” får du 0 poäng, för varje ”nej” – 1 poäng.

  0−2 poäng totalt – resultatet är utmärkt! Du vet hur man skapar bra relationer och beter sig korrekt så att mannen beundrar dig. Men det finns en möjlighet att du är i ett förhållande med någon som du … inte gillar och inte egentligen behöver.

  2-4 totala poäng är ett giltigt resultat, men var försiktig. På ett långsiktigt förhållande kan du gå vidare till nästa kategori.

  5 och mer poäng – du har misslyckats med att bygga en relation och de riskerar att kollapsa. Tydligen började de dåligt, och du fortsätter att spela rollen som en bekväm kvinna för den här mannen..

  Grattis om du är nöjd med resultatet. Om du svarade ärligt på alla frågor, lovar din förening med en man dig lycka och harmoni. Oroa dig inte om du missar testet..

  Kom ihåg: den mest värdefulla tiden som en kvinna förlorar spenderas på ett förhållande med någon som aldrig gifte sig eller en ”fin” dag kvar för alltid. Har du tid för sådana kärleksexperiment?

  RELATED ARTICLES