Innehåll

  Helst när smaker och preferenser i sängen mellan man och kvinna sammanfaller. Men hur man definierar ”din” person tills relationen har gått från godisbukettstadiet vidare, och inte bli besviken över den valda?

  Aktiv eller passiv, mild eller aggressiv … Vilken typ av man behöver du? Forskare-sexologer är överens om att partners först och främst ska ha samma temperament. Om du är en passionerad natur, älskar variation, och du är redo att visa anmärkningsvärd fantasi i kärleksglädje, bör du välja samma man. Med en passiv partner är det inte troligt att du har kroppsligt samlag..

  Du kan naturligtvis använda ”mormors” metod och fokusera på den manliga näsan: de säger, ju större och längre den är, desto bättre är älskaren. Det finns viss sanning här. Det är andelen. Det är möjligt att bestämma mer exakt vem som står framför dig – ”sprinter” eller ”maratonlöpare” med helt andra kriterier..

  Storlek spelar roll

  Det visar sig att både manlig och kvinnlig libido direkt beror på benets längd! Forskare har till och med ett sådant koncept som kallas ”trochantinindex”. Det är lätt att ta reda på: vi mäter längden på en mans ben från höftledens huvud till foten och delar hans längd med benets längd. Detta nummer visar kapaciteten och förmågan hos din sexpartner..

  Den idealiska älskaren är någon som har denna siffra mellan 1,99 och 2,00. Det svagaste temperamentet är bland dem vars index ligger i området 1,85 – 1,91. Men om din partner hamnar i zonen 1.92 – 1.98 har du ett riktigt gyllene medelvärde.

  Det är uppenbart att inte alla kommer att låta en flickvän med ett måttband nära sin dyrbara kropp. Var inte upprörd! Du kommer redan att se hans ben – ju kortare de är, desto ljusare och mer varierat är ditt sexliv. Ju längre, desto längre förspel och desto längre hemsträckning.

  ”Ökad hårighet”

  Sexologer noterar att brunetter oftare är ”sprinters”. Dessutom de som har ”ökad hårighet” över hela kroppen – på armar, ben, mage och bröst. Och allt på grund av den ökade nivån av hormonet testosteron. Det finns en nackdel – ofta leder höga testosteronnivåer till tidig skallighet. Med en sådan partner bör du vara redo för frekvent sex. Ofta och flera gånger om dagen eller natten.

  Den fullständiga motsatsen till ”sprinterna” är de ljushåriga, mager ”maratonlöparna”. Som regel kommer en sådan partner att vara mild och tillgiven i sängen – för honom är inte så mycket kvantitet viktigt som kvalitet. Denna typ är absolut inte lämplig för aktiva tjejer..

  ”Medium” är mestadels brunhåriga eller mörkblonda. De kombinerar aktiviteten hos ”sprinters” och skickligheten hos ”maratonlöpare”. Med en sådan man får du regelbundna och ibland varierade nöjen i sängen..

  Husets kant

  Om du vill ha en aktiv man i sängen, leta efter någon med tjocka ögonbryn och spridning. Samma princip gäller här som med hår över hela kroppen: mörka och breda ögonbryn är ett tecken på ett starkt sexuellt manligt temperament..

  RELATED ARTICLES