Ta kontakt med en expert om vad du ska göra om din partners utseende har upphört att passa oss.

  Vi har fått ett brev från en ung flicka Natalia, som klagar på att hennes man ser mycket sämre ut efter bröllopet. Vi bestämde oss för att publicera den och ställa en fråga till vår expert, eftersom alla kan möta en liknande situation.

  Natalia, 26 år gammal:

  ”När jag gifte mig sa alla mina vänner till mig:” När du sitter hemma med ditt barn kommer det inte att finnas tid för salonger och dieter. Jag var väldigt rädd för att jag skulle se sämre ut. Det visade sig förgäves. Jag är en ung mamma och hustru, jag arbetar på distans, men trots detta hittar jag alltid tid för mig själv och ser ut som jag gjorde innan äktenskapet.

  Men min man … Under tre års familjeliv blev han från en attraktiv kille till en slapp man. Han klär sig fortfarande med värdighet och ser solid ut, men har fått 15 kilo och har fått skägg. Jag valde inte mannen som min man blev min man.

  Efter förlossningen började jag bara idrotta oftare, försökte intressera min man för att jogga eller gå på gym, men allt förgäves. Ingenting hjälper, han fortsätter att sitta i soffan och bli fet. Jag vet inte hur man ska leda till honom för att inte störa, men jag tappade till och med min attraktion mot honom ”.

  Christina Myand-Lakhiani

  Medgrundare av det största utbildningsföretaget inom personlig tillväxt och transformation Mindvalley.

  Det är viktigt att notera två saker här: vi kan inte tvinga människor att förändras om de själva inte är redo. Därför är det värdelöst att hoppas att du kan få din man att gå ner i vikt eller göra något för att komma i form..

  Andra ögonblicket: förklarar felaktigt förlusten av intresse för sin man genom att han fick 10 kg. Det verkar som om du i det här fallet är orättvis mot din man och inte ärlig mot dig själv. Forskning visar att vi inte lockas av perfekt utseende hos människor. Mycket ofta skiljer sig människor som är mycket populära i sitt ”korrekta” utseende, idealisk figur. Många idoler och förebilder, alla igenkända sexuella bilder var långt ifrån rätta former.

  När vi gifter oss eller gifter oss lovar vi att älska den här personen, trots de förändringar som kommer att inträffa honom både externt och internt.

  När vi går in i ett förhållande måste vi naturligtvis förstå att en person blir gammal och att hans utseende kommer att förändras. Förlusten av intresse för en partner ligger inte i hans extra pounds eller rynkor, utan i förändringen i dynamiken i förhållandet. Vi lockas av nyhet, risknivå och i den motsatta änden – fred, lugn. Naturligtvis, när vi går från bekantskapsfasen och ökat intresse till den fas där allt är stabilt för oss, försvinner detta ljus eller fjärilar i magen.

  Och partner börjar ofta synda på det faktum att frun har blivit gammal, har upphört att vara intressant, mannen har fått pund etc. Allt är inte sant. Om du ärligt tittar inuti dig själv kommer du att se en situation när du brände av passion för en person, medan han var långt ifrån idealiska former och utseende. Försök att återställa gnistan i förhållandet genom att skapa tid åt varandra. Hos kvinnor är lusten att ha sex ofta förknippad med känslomässig närhet, så ta dig tid att kommunicera, hör din man och be honom att höra dig..

  Gå på datum regelbundet, även om du har varit tillsammans länge. Du kan till och med bara gå tillsammans i parken. Använd kreativitet och uppfinningsrikedom, fantasera. Romantik handlar om något nytt. Prata med din man öppet, och dessa 15 kg, som inte är särskilt märkbara för en man, kommer att försvinna från dina tankar.

  RELATED ARTICLES