Innehåll

  Varje kvinna strävar efter att ha en drömman bredvid sig. För att inte misstas skulle det vara bra att ta reda på vilken typ av person du kommer att vara bredvid i både sorg och glädje. Enligt typen av tänkande och beteende kan män delas in i flera typer.

  Kritiker

  ”Perfektion är inte gränsen” – detta är den manliga kritikerns huvudmotto. För honom är allt runt ett material som måste förbättras och bringas till ett idealiskt tillstånd. Allt ska vara så vackert som han ser det själv. Inklusive hans fru. Därför kan det vara mycket svårt att komma överens med en kritiker. Han kommer inte att tveka att säga att du inte tvättar golvet tillräckligt bra, att du inte saltar tillräckligt med borsch eller att du tecknade pilarna ojämnt. Kritikern ger sådana kommentarer till alla som är nära: vänner, kollegor, släktingar. Och även om han tror att han agerar med de bästa avsikterna och att alla borde acceptera hans ord ödmjukt och förverkliga deras verkliga syfte, glömmer kritikern att han inte bara kan irritera utan också skada dem som är i närheten, eftersom han inte ger eftergifter till någon. För att hålla ut bredvid en sådan person måste man kunna omdirigera sin idealism till någon ockupation, kanske på detta sätt kommer hans iver att minska.

  Kontroller

  En typ som inte är lätt att upptäcka direkt. Allt verkar börja med enkla samtal om var du är och med vem, när du kommer att vara och om allt är okej. Men med tiden kan denna oro bli en obsessiv närvaro och kravet att vara ansvarig i alla ögonblick i ditt liv. Hur hanterar man kontrollen? Det finns två alternativ. Det första är att fortsätta att leva ditt eget liv, träffa vänner och göra intressanta saker utan att ägna din man åt detaljerna, upprätthålla en balans mellan familj och dina egna intressen. Tills du ägnar din hälft till detaljerna i vardagen kommer han själv inte att kunna tränga in där. Alternativ två är att ge upp. Tyvärr, i båda fallen kan kontrollantens intresse för dig snabbt blekna..

  Tyrann

  Det är som en bortskämd handkontroll som inte längre spelar rollen som en omtänksam vårdnadshavare. En tyrann behöver mer än bara kontroll över din tid. En sådan man behöver uppfylla sina ord och lyda. Att leva med en tyrann är farligt och fullt av psykologiskt trauma, för att kräva underkastelse från en kvinna i vardagen också är en form av våld. Var försiktig så att du inte missar ögonblicket när en man korsar gränsen mellan att fatta beslut och att underkasta sig allt enligt sina normer. Men tänk om du blev kär i en tyrann? Knäpp tänderna och spring. Tyrannen kan inte höra den andra och kan därför inte förändras.

  Hård arbetare

  Allt oftare ställer du dig själv frågan: vem är hans favorit – jag eller jobbet? All den utvalda styrkan och känslorna går dit, till jobbet, där hans tankar och liv. Som regel är det svårt att ens prata med arbetsnarkomaner om något som inte berör deras arbete. Och kanske mannen skulle vara glad att leva på något sätt annorlunda, ägna tid åt sin älskade kvinna och barn, men bara han har ingen aning om hur det är. Om din man är precis så, hjälp honom att komma bort från jobbet själv – ta ut honom oftare, bjud in vänner, bär honom bort med något. Och då kommer ditt hem inte att bli ett slagfält – arbete eller familj.

  Jämlikhet råder i din familj, och det är fantastiskt. Mannen ser i sin kvinna som en stark och självständig person som i sig själv. Vid första anblicken är detta den perfekta typen. Men i själva verket är det inte lämpligt för alla. Många kvinnor är vana vid en annan modell av beteende, en där hon är svag och ömtålig, och en man är inte bara en beskyddare och stöd, utan också den som styr henne och fattar beslut. Därför, efter att ha träffat en man-vän, bör en kvinna förstå hur redo hon är för självständighet och jämlikhet i allt..

  Skorpa

  Blommor, komplimanger, presenter … Glöm dessa ord om du har en kex bredvid dig. Romantik vid noll. Och nej, han ger dig inte violer av illvilja eller brist på känslor, det är bara att cracker-mannen uppriktigt inte förstår innebörden av allt detta godis-bukett överflöd. Blommor kommer att vissna, komplimanger kommer att glömmas bort – varför allt detta? Men du borde inte ge upp en sådan man. Ibland behöver han bara visa hur viktiga känslor är för dig. Och att övertyga honom om att uttrycka dem är inte alls skamligt och värdelöst, men väldigt, väldigt coolt. Men även om detta inte lyckas kan en kärleksfull manskracker vara en underbar make och far, för han kommer att uttrycka sin kärlek uppriktigt, men på ett annat sätt. Inte med ord och gester utan med gärningar, vilket gör livet enklare för familjen och tar hand om det.

  RELATED ARTICLES