Läs den här artikeln innan du tar steget.

  1. Det finns inga rätta eller fel känslor.. Ibland gör det så ont att bryta någons hjärta som att bryta ditt eget. Det är okej att vara upprörd över slutet på ett förhållande, men att inte oroa sig för mycket om det är inte heller ett brott. Alla känslor kan uppstå i denna situation..

  2. Det kommer alltid att finnas människor som kommer att vara missnöjda med ditt beslut. Men det betyder inte att du gör ett misstag, så låt inte den allmänna opinionen tvinga dig att ändra dig. Du fattar detta beslut för din egen lycka, inte för att behaga andra..

  3. Även om du var initiativtagaren till upplösningen är det inte ditt fel., att förhållandet inte fungerade. Vissa människor är bara inte avsedda för varandra. Kanske den här personen borde ha dykt upp i ditt liv bara ett tag för att inspirera eller göra det klart vad du exakt inte vill se hos din partner..

  4. Du blir inte en dålig person när du bryter någons hjärta.. Det skulle vara ännu värre att stanna och fortsätta att mata partnerns illusioner. Ett sådant ensidigt förhållande belastar bara. I dem kommer du inte att ”leva lyckligt någonsin”, så det är bättre att bryta upp just nu än att låta din partner bli ännu mer knuten till dig..

  5. Gapet är inte världens ände. Du ska inte stanna i ett förhållande om du är olycklig eller rädd att ingen annan kommer att älska dig. Att vara med någon, bara inte ensam, är också ett tvivelaktigt alternativ. En ny kärlek kommer definitivt att hända, för din historia slutar inte med ett förhållande..

  6. Ja, du hade inget val, men förvärra inte situationen. Så mycket som du vill vara vän med någon du bryter ditt hjärta, respektera deras beslut. Om en person bestämmer att för att läka måste han sluta kommunicera med dig, så tvinga inte på dig. Låt honom vara ensam och leta inte efter ett sätt att kontakta honom igen. Annars ger du hopp om att du fortfarande kan återvända. Och om det inte är så, varför lura.

  7. Idag kommer du att krossa ditt hjärta, men i morgon kan det krossa dig. Ack, så här fungerar kärleken. Att skadas är aldrig lätt, oavsett vilken sida av barrikaderna du befinner dig på. Det är viktigt att komma ihåg att du kan hantera det precis som din tidigare partner..

  8. Att göra kärlek omöjligt. Även om dina vänner tyckte att du var ett perfekt par och dina föräldrar förberedde sig för barnbarn. Om det inte finns fler känslor är det omöjligt att tvinga dem att orsakas. Är det värt det?

  9. Du behöver inte kämpa för ett förhållande om du tycker att personen inte är rätt för dig.. Vad ska man slåss för när man ens med sin partner känner sig ensam eller olycklig? Ja, andra kanske inte gillar ditt beslut, men vi upprepar, det här är livet, och det är upp till dig som du vill spendera det med.

  RELATED ARTICLES