Innehåll

  Barn är livets blommor! Men det är de som blir ett seriöst test av känslor hos ett par..

  För de flesta familjer kan det vara riktigt att testa förhållandets styrka att få barn. Brist på sömn och stressen att ta hand om ditt barn påverkar kontinuerligt ditt humör och attityd till andra, särskilt din partner. Min man och jag har haft många prövningar. Men när våra tre döttrar mognar blir det tydligt att vi inte kommer att kunna stå emot sådana utmaningar. Vi fortsätter att arbeta med relationer dag efter dag och vårt föräldraskap bär frukt. Inklusive sådana. Här är 7 sätt att förbättra relationer efter att ha fått barn.

  Vi lärde oss att arbeta i ett team

  Min man och jag värdesätter varandra och vi vet hur viktigt det är att respektera de båda åsikterna, att hitta kompromisser. cialis bästa pris. När våra tjejer, nu tre, fem och sju år, ammade och krävde strikta sömnmönster och blöjbyten, tog vi hand om dem tillsammans. Om en av våra döttrar vaknade, skulle min man ta henne ur vaggan och ge den till mig. Jag matade henne, han tog det igen och väntade på att barnet skulle kräkas. Vi bytte också om blöjor mellan utfodringarna. När jag såg hur min man deltar aktivt i våra barns liv och försöker vara en kärleksfull partner för mig insåg jag att jag inte var ensam på den här föräldraresan. Det var någon som ville uppleva allt med mig.

  Vi lärde oss hur viktigt det är att alltid ta tid för varandra.

  Även om livet med tre små barn kan vara oerhört givande har vi lärt oss hur fördelaktigt det är att ägna särskild uppmärksamhet åt våra relationer. Så snart barnen är i sängen håller vi händer. Vi kramar när min man diskuterar sin arbetsdag och jag berättar vad vi gjorde med barnen idag. Ibland skrattar vi bara åt det som hände den dagen. Vi fortsätter på datum. Sedan jag började arbeta hemifrån har vi lovat att vi kommer att ägna varenda söndagskväll åt varandra. Ibland tittar vi på en film i sängen eller spelar dataspel. Vi följer denna regel och en enorm skillnad har blivit märkbar jämfört med den period då något hindrade oss från att spendera tid med varandra hela tiden..

  Vi lärde oss att det alltid finns tillräckligt med tid för att någon ska uppskattas och uppskattas

  Även om vi alltid har följt systemet för vem som gör vad, uppskattar vi varandras ansträngningar. Jag vill att min man alltid ska veta om min tacksamhet för att ha arbetat hårt för oss. Innan min man åker till jobbet på morgonen berättar han för mig att han uppskattar min omsorg om barnen. Vi tar aldrig varandras arbete för givet. Och vi vet att enkla tacksamhetsord verkligen kan lysa upp varje dag..

  Vi hittade enkla sätt att visa varandra vår kärlek

  Vi lärde oss att en minut kommer att räcka för detta, vilket alltid kommer att hittas. När min man till exempel är på jobbet kan jag dölja små anteckningar runt huset där jag bekänner min kärlek till honom. Jag lägger till och med den i väskan så att han hittar den när han kommer till jobbet. Ibland skickar han mig buketter med blommor hemma med fina önskningar. Det spelar ingen roll om jag lagar middag eller gör något annat, han kommer definitivt att krama mig och kyssa mig. Det är uppenbart för alla att det inte alltid är möjligt att ordna romantiska datum, så vi försöker uttrycka vår kärlek på olika sätt..

  Vi har lärt oss att klara oss utan varandra

  Innan vi fick barn var min man och jag oskiljaktiga, vi försökte alltid vara tillsammans. Endast en gång skildes vi i en vecka när hans familj åkte till ett annat land. Men med de förändrade rollerna i familjen – han är på jobbet, jag är hemma med barnen – var vi tvungna att anpassa oss till globala förändringar i livet. Det är till exempel inte alltid praktiskt att han tar jobbet hem för att tillbringa mer tid med oss. Det är inte alltid möjligt att lämna barn hos en barnflicka. Vi lärde oss att vi i den här situationen inte bara behöver vänja oss vid att vara utan varandra utan att acceptera behovet av detta. Förmågan att stanna kvar igen hjälpte oss att påminna om att vi inte bara är föräldrar, vi är självständiga individer, att våra behov och önskningar också är viktiga..

  Vi insåg att de små sakerna inte spelar någon roll

  Vi brukade gräla över det faktum att någon gjorde något eller tvärtom inte gjorde vad de lovade. De argumenterade för varför detta eller det här borde göras bara så och inte på annat sätt. Även om vi alltid försökte argumentera, blev det klart att vi inte borde låta de små sakerna styra vårt förhållande. Att kärleken vi har till varandra är viktigare än en av misstag glömd handling som behövde göras. Livet är för kort för att vara arg på att någon glömmer att slänga ut en blöja. Föräldraskap har hjälpt oss att lära oss att uppskatta stunderna och oroa oss mindre för vem som har rätt och vem som har fel..

  Vi insåg att om vi kan uppfostra barn kommer vi inte att vara rädda för någonting.

  Min man och jag har gått igenom så många tester tillsammans! Vår äldsta föddes för tidigt. Och från början kämpade vi med stor svårighet för hennes vikt. Alla våra barn har SLI (Specific Speech Disorder) och många andra utvecklingsproblem. Men hela tiden vi tillbringade vid läkarmöten och fyllde i frågeformulär förstärkte tårarna vi bara stärkte vår kärlek. Även om det var en svår resa för oss båda, vet vi nu att om vi kan överleva allt som har hänt vårt parti, kan vi överleva allt som kommer vår väg..

  RELATED ARTICLES