Innehåll

  En märkbart tunnare kalender och gnistrande granben i varje fönster trumpar glatt över närmandet av årets huvudhelg. Det är bara några dagar kvar till det ögonblick då miljoner människor på planeten plötsligt kommer att tänka på deras djupaste önskan under högtidliga klockspel..

  Vad längtar ditt hjärta och själ efter??

  Förmodligen har du redan skyndat i förväg med presenter till din familj och vänner. Nej, nej, ja, och du tittar på kulinariska publik för att välja något sådant under fatet för den permanenta Olivier på festbordet. Men har du tagit hand om den viktigaste gåvan – en gåva till dig själv? Nu menar jag kärlek, harmoni i ett förhållande med en kärleksfull värdig man. Åh, svarade jag bara på frågan ovan? Perfekt! Låt oss sedan prata om vilka steg du behöver ta för att det nya året ska göra dig nöjd med ett ödesdigert möte med den bästa mannen. Och så att det är hon som kommer att bli en ny start på ditt nya ljusa, fyllda personliga liv.

  Tyvärr är magin i det högtidliga ögonblicket, när klockan slår 12 (och själva önskan i princip) inte tillräckligt för att förverkliga planen – tro nu på mirakel! Åren går, lusten i ögonblicket av glasögon låter i huvudet högre, mer insisterande, men förblir om och om igen ouppfylld. Varför?

  Vem tar ett paket med biljetter …

  Det finns en anledning till detta, endast under olika masker: kvinnor närmar sig förhållanden felaktigt och glömmer (eller vet inte) att detta är ett helt system, en mekanism. Men ett kärlekshjärta i en ojämlik kamp med förnuft vinner oftast. Vilka mekanismer finns det, när kemi uppstår, när jag älskar kan jag inte! Det här är fångsten, att kärleken till en man ännu inte har uppnåtts. Och nu, i ordning.

  Tänk dig att du erbjöds att spela nyårslotteriet och dra ut en biljett. Du ritar bara en. Och det är extremt osannolikt att han vinner – en vanlig sak i lotteriet. På liknande sätt agerar kvinnor när de väljer en man: de håller fast fingrarna på en – oftare än den första de stöter på – en man och skakar sedan på huvudet: ah, passade inte, inte min man. Det liknar att hoppa på en springa in i en lugn skogssjö utan att se till att det finns under, under den fridfulla ytan.

  Detta beror på det faktum att valstadiet inte förtjänas av kvinnor med tanke på vårdslös passion eller frånvaron (ignorerar) andra kandidater för en hand och ett hjärta. Men tillbaka till lotteriet. Om du hämtar upp en bra massa biljetter, enligt teorin om stort antal, kan det inte finnas några vinster. Har du en ledtråd? I din miljö bör det finnas så många män som möjligt, som du kan jämföra med varandra, studera, känna, om du vill. Men var noga med att dra nytta av det noggranna valet. När allt kommer omkring är detta så viktigt om du inte tänker spendera fler år på olämpliga partners, som ödet kastar upp..

  För att ge min lön kallade jag min svärmor min mamma

  Så du har valt alla vinnande alternativ, och nu måste du oundvikligen nöja dig med en. Hur man väljer för att inte ångra senare, när han är bra, och den här verkar vara ingenting?

  Det finns många tofflor i urvalsprocessen. Jag skulle till och med säga att han själv är – en fast is. Jag vill lyfta fram fem grundläggande misstag som, enligt min mening, kvinnor gör oftast..

  1. Huvudfelet för valet är att inte välja. En kvinna väljer alltid, en man erövrar. När en kvinna gör det omöjligt för sig själv att vinna, stoppar hon sitt förhållande från att gå vidare..

  2. Ta ”inte din”. Det kommer inte att ge dig eller mannen lycka. Låt triangeln vara den mest stabila figuren, men det handlar inte alls om kärlekstrianglar..

  3. Brist på urvalskriterier. Utan en klar förståelse för vilken typ av man som behövs gör du ett val baserat på känslor, sympati. Du börjar bygga ett förhållande, och när effekten av kärlekskemi försvinner ser du förvånad på din partner och hittar en främling och oönskad person i honom.

  4. Stränga krav för en man. För att undvika att dricka kaffe, raka mina armhålor, ge Raffaello på lördagar – överdriver jag naturligtvis. Men det händer att en kvinna kan begränsa utbudet av krav att sannolikheten för att en sådan man som helhet existerar minskar i direkt proportion till den..

  5. Tango på en kratta. Ofta spelar kvinnor upp samma olyckliga förhållande och håller fast vid en typ av man. Som ett resultat: de roterar i en ond cirkel och återvänder om och om igen till sin ursprungliga position och liknande partners.

  Var inte rädd att spendera flera månader på att välja mellan ”finalisterna”. Den här tiden är ingenting jämfört med omfattningen av betydelsen av processen. Valet måste vara korrekt och noggrant. Tänk dig att välja en man är som att bygga en stenbro från kust till kust: från ensamhet till harmoni i relationer. Du behöver exakt 100 tegelstenar för detta. Och oavsett om de är gjorda av det starkaste materialet, från en neutronstjärns skorpa – om du bara samlar 99 kommer bron att vara oavslutad och kommer förr eller senare att kollapsa och dra båda partnerna med sig.

  I en mans val av sådana tegelstenar finns det bara 4. Det här är nivåerna av anslutning som du och din partner måste motsvara för att ditt förhållande till honom ska vara harmoniskt och molnlöst: sexuell (fysisk attraktion), emotionell, intellektuell (kommunikation på kommunikationsnivå), andlig (öppning av själar för en vän vän). Det är viktigt att komma ihåg att alla dessa nivåer är kopplade i en strikt sekvens, från första till fjärde, inte annars. Och kom också ihåg att för olika människor öppnar dessa nivåer med olika ”hastighet”, och även för män, ännu mer, med undantag för den första av dem. Titta noga, kör inte hästar. Det är inte en handväska i en butik att välja, eller hur?

  jag gjorde dig!

  Var utan att formulera önskan? Tröttliga brittiska forskare har bekräftat att sannolikheten för att uppnå ett tydligt uppsatt mål – eller bättre skrivet på papper – ökar många gånger, eller snarare, tio! Bestäm därför själv vilken typ av man du ser i rollen som din make, som du vill leva med i många år, och vi letar efter honom.

  Definiera först de allmänna egenskaper som är viktiga för dig (endast utan fanatism, som jag rekommenderade ovan): ålder, land, intressen, värderingar. Annars kan du passionerat bli kär i en man från Australien och inte vara redo att flytta, spendera år på upplevelser och en virtuell romantik.

  I det andra steget, inkludera mer subtila parametrar. Detta ger en förståelse för vem du ska gå på ett datum och fortsätta kommunicera och vem du inte ska spendera tid. Dessa inkluderar utseende, utbildning, att ha barn, inkomstnivå, livsstil.

  Det är viktigt att inte köra dig in i ramen för din favorit manliga typ; kommunicera med olika män. Släpp inte en fläkt för små saker eller brist på första intryck, särskilt utseende. En man behöver också tid för att helt avslöja sig själv..

  Generellt, ta ett beslut för dig själv och ställ in filter enligt dina livspreferenser: vill du bli fru till en Harvard-professor eller en amatörseglare, drömmer du om en bröllopsceremoni med en romantisk rockmusiker eller en kreativ postmodern konstnär. Och låt mig lägga till dina förfrågningar min ”körsbär” på toppen av kakan: den här mannen måste verkligen vara värdig, framgångsrik och stå precis ovanför dig på social nivå. Det är detta urvalskriterium som ger dig ett gynnsamt scenario för ett förhållande, där mannen är familjens chef och kvinnan är slav. Och din potentiella make måste verkligen ha en fast avsikt att göra dig lycklig. Och förhållandet som utvecklas mellan er borde vara helt baserat på kärlek, förtroende, vänskap, förståelse, respekt. Så att han, som Tom Cruise hjälte i filmen ”Jerry Maguire”, när som helst uppriktigt kunde säga dig: ”Du kompletterar mig”.

  Lita på farfar, men gör inte ett misstag själv!

  Vi litar ofta på den snälla farfar som skickar brev till honom med en begäran. Mer praktiska västerlänningar litar på sig själva och skriver listor över nyårsupplösningar. Det finns något i det, och i den här versionen, men jag rekommenderar fortfarande att du utrustar dig ordentligt och går mot din lycka – du vet nu vägen.

  Inte konstigt att de säger att nyår är en familjesemester. Så låt det kommande 2019 ge dig värmen från familjens härd, så att redan under nästa klockspel bredvid dig är den som ditt hjärta har väntat så mycket på.

  Idag önskar jag, Julia Lanske, att ditt liv med det nya året kommer att vända som ett timglas och därmed starta nedräkningen av de bästa åren. Och, naturligtvis, låt en älskad och kärleksfull man vara med dig alla dessa år, som kommer att ge en smak av ömhet, omsorg och oändlig njutning till ditt öde. Jag önskar er lugn, harmoni, fred och vänlighet. Så att din andliga tröst överförs till dina nära och kära, och sorger går runt ditt hem en lång, lång väg. Må människor som är kära för dig vara friska, glada, tålmodiga och uppmärksamma på dig. Och det kommer att ge dig styrka för stora prestationer.!

  Gott nytt år, min kära läsare, med ny lycka!

  RELATED ARTICLES