Innehåll

  Den första veckan i maj i år kom ihåg av invånarna i Chelyabinsk inte bara för sommarvädret: den 5: e spelade Artem Borodkin, försvararen av hockeyklubben Traktor, ett bröllop.

  Hockeyspelarens utvalda Olga Nazarkina sa ”ja” vid sjön Smolino, endast omgiven av hennes närmaste släktingar och vänner. Majbröllop i vårt land är inte det vanligaste fenomenet, utan allt på grund av det populära omenet: ”Att gifta sig i maj betyder att du sliter hela ditt liv.”.

  Slår lokets motstånd mot majsbröllopet, och varför det under den sista vårmånaden fortfarande är nödvändigt att byta ringar – upptäckte kvinnodagen. viagra för kvinnor.

  ”Vad sägs om frånskilda par som gifte sig under andra månader?” – motsätter sig den populära visningsstjärna-astrologen Irina Chukreeva.

  Irina Chukreeva, astrolog:

  ”Nygifta, gifta dig fredligt i maj. Men det är bättre att välja ett bra datum, detta kan bestämmas med hjälp av astrologi. Var uppmärksam på valet, och allt kommer att bli bra. Det finns ingen bra månad. Det finns människor som är väl lämpade och det finns människor som inte är lämpliga alls, men som med hjälp av ett bröllop vill bli av med sin rädsla: ”Alla gifter sig, varför är jag värre?!”, ”Om jag inte håller med nu kommer jag plötsligt att vara ensam?”. Dessutom frågar samhället: ”Nå, när redan?!” Och par bestämmer sig för att gifta sig, eftersom de inte är redo för det. Därför, om du är säker på ditt val, förstår du att du är redo, gör bara det.!

  Du kan spela det säkert och kontrollera kompatibilitet med din partner, men som praxis visar, tjejer med dålig kompatibilitet ”knakar, men klättrar” för att gifta sig, så alla har sin egen erfarenhet ”.

  Lena Pavlova, chef för bröllopsstudion & dekor ”LACE”:

  ”Jag är säker på att det också är bra att organisera ett evenemang i maj. För det första ger bankettställen alltid ytterligare rabatter och privilegier för ett par, eftersom den mest aktiva bröllopsäsongen i maj precis börjar. För det andra, i maj tar de mycket mindre semester på jobbet, vilket innebär att nära människor inte behöver välja att åka på semester eller delta på en bröllopsmiddag på ditt bröllopsdatum, som det händer i juli – augusti – september, mitt i semestern.

  Kvinnans dag var övertygad om ofarligheten i maj efter att ha pratat med par som gifte sig i maj och inte ångrade det.

  Ilya och Alena Makletsov, tillsammans i fyra år

  Bröllopsdatum 10.05.2013

  Uppfostran dotter Marya (3 år)

  ”Ilyusha och jag hade väldigt tur: vi blev varandras närmaste vänner. Vi tillbringar all vår fritid tillsammans, och våra hobbyer är desamma (snowboard, longboard, surfing, vandring, hav, berg) och smak för musik och syn på hur man kan uppfostra barn och att det borde finnas många av dem.

  Jag tror att det är absolut ingen skillnad i vilken månad människor som älskar varandra bestämmer sig för att gifta sig. Det viktigaste är att de fattar detta beslut och alla andra tillsammans och med nöje..

  Ilyusha gjorde ett erbjudande i december, ritade mitt pass (med de minsta detaljerna med ett nytt efternamn) och vi bestämde oss genast för att vi ville gifta oss i maj. För när vi började träffa var det vår kärleks tid i maj, och från och med den 10 maj, delade vi inte alls förrän den framtida makeens första affärsresa, omkring december. Jag föddes i maj och för mig är detta alltid en efterlängtad månad – allt blommar, varmt, vackert och stämningen är vår. När föräldrarna informerades om bröllopsdatum, avskräckt de inte. Mödrar trodde snabbt att det var ”bara i Krasnaya Gorka” och klagade skämtsamt bara att min födelsedag är nästa dag och jag kommer att få en gåva istället för två ”.

  Oksana och Evgeny Korchagin, tillsammans i tre år

  Bröllopsdatum 05/20/2014

  ”Zhenya i början av maj bad om välsignelser från mina föräldrar. Men jag fick reda på det senare, mina föräldrar höll allt hemligt. I mitten av maj åkte vi på semester med vår älskade, och där gav Zhenya mig ett erbjudande, och jag gick med på det. Vi tvekade inte länge, för vi ville verkligen gifta oss. Och vid ankomst från semester undertecknade vi.

  På registerkontoret hade vi våra föräldrar, syster och bröder – de närmaste. Endast min mormor nämnde omen (naturligtvis inte i registret, senare, senare). Hon gifte sig med sin farfar i maj och arbetade, som hon säger, senare. Men om inte deras speciella kärlek skulle det inte finnas någon jag, så allt är inte bara det. Och ingen annan talade om varumärken och avrådde inte. Den dagen vi undertecknade gick vi till huset till min mans föräldrar och i ett mysigt lusthus bland våra släktingar firade vi början på vårt familjeliv.

  Jag älskar verkligen May. Naturen blommar och kommer till liv. Mycket trevligt! Och i slutet av maj är det redan tillräckligt varmt och bekvämt ute, så du kan genomföra fältregistreringar och organisera en semester i naturen utan rädsla för att frysa. Och fotosessioner i blommande träd är underbara! ”

  May Union Artyom och Olga Borodkin bara tio dagar, men de tvivlar inte på att den här månaden kommer att ge dem lycka till. Dessutom var början väldigt vacker: de unga bröllopet var perfekt.

  RELATED ARTICLES