De söker inte från godhet. Nu vet jag det säkert.

  ”Vänta! Vad gör du här?” – Hon stirrade förvirrad på en man i kostym som, skickligt hoppade på bordet, försökte byta ut den utbrända glödlampan. Han vände sig nyfiken i hennes riktning: ”Jag gör allt för att göra mina anställda bekväma. Vad tyckte du? ”

  Det var då hon bröt ut i rodnad och tårar i garderoben och försökte ta reda på om den nya VD skulle sparka ut henne efter en sådan bekant eller blåsa bort henne. Hon behövde ett jobb. Hon och hennes man hade just flyttat till en ny lägenhet och värdinnan krävde tre månader i förväg, vilket innebar att hon var tvungen att stanna kvar på jobbet till varje pris. receptfritt potensmedel. Efter att ha satt på kvinnotoaletten i minst en timme bestämde hon sig för att ta sig ihop och framträda inför ledningen som en vuxen kvinna. Vilket inte alltid är, men ändå ansvarigt för deras handlingar.

  ”Du har ingen aning, han är så sexig! Och hur skickligt han skruvade in lampan! Rätt över mitt skrivbord! Och han bjöd inte ens en arbetare, han gjorde allt själv! Nej, jag är inte förälskad, jag har en man! Men du borde ha sett honom! ” – ur ögonvinkeln såg hon hur generalen gick in på sitt kontor och ler något med läppshörnan. ”Tja, bara det här räckte inte för mig …” – hon tråkiga tyvärr till sin arbetsplats och väntade på ett samtal mot mattan och, som ett resultat, ytterligare uppsägning. När allt kommer omkring hade han hört hela hennes samtal. Och han förstod tydligt att hon pratade om honom. Och vad ska hon säga till sin man nu?

  Till hennes förvåning följde inte uppsägningen vare sig den dagen eller nästa dag. Som om alla hade glömt bort henne. Och det var hemskt. Att leva med kunskapen att generalen hörde henne kalla honom sexig var helt enkelt outhärdligt. Dessutom har en sådan man förmodligen redan en passion. Men hon är inte fri heller. Och det var det svåraste.

  Överraskande uppförde han sig mycket snyggt. Nej, ännu mer artig än resten av personalen. Hon blev långsamt kär. Make? Och vad har mannen att göra med det när hon hade sådana passioner på jobbet. Hon kom springande framför alla andra och stannade tills mörker bara för att vara med honom längre. Företagets president fascinerades av denna iver och fick snart en befordran..

  ”Du bränner bara på ditt jobb! Jag ser dig knappt! ” – mannen var upprörd. ”Tyvärr, nu ett viktigt projekt och i allmänhet sparar vi till en lägenhet. Glömde? ” – hon försökte rättfärdiga sig själv, men kände att hon sjönk djupare och djupare. Efter sådana attacker började de troende vanligtvis sniffa ilsket och gömde sig i ett annat rum högt med att smälla dörren. ”Lämna inte mig, bara inte nu!” – mentalt vände hon sig till sin man, som medvetet slog på TV: n högt i nästa rum och tydligt gjorde det klart att konversationen var över.

  Efter att ha tolkat de troendes beteende korrekt tillbringade hon mer och mer tid på jobbet. ”Tyvärr, jag har en princip att inte sova med anställda”, andades VD hårdoften och försökte lugna hjärtklappningen. ”Och jag gick faktiskt bara för att underteckna dokumenten,” – rösten som hängde förrådde en önskan, men hon brydde sig inte.

  Han slutade en månad senare. Som han förklarade senare fann han ett bättre erbjudande och kunde inte längre motstå önskan. ”Och det är inte nödvändigt!” – hon log och fick äntligen möjlighet att krama honom öppet. Med det enda förbehållet att hon fortfarande hade en officiell make och han bodde i ett civilt äktenskap i fem år.

  De träffades smygande i hennes lägenhet. Helt enkelt för att hennes bostadsyta var belägen i mitten och det var så bekvämt för dem båda. Det fanns naturligtvis restauranger, men mindre ofta. De ville inte fånga upp sina bekanta och ägna sig åt långa och förvirrande förklaringar. Ja, de själva, med all sin önskan, kunde inte förklara varför de behövde allt detta.

  Efter ett par månader blev det helt outhärdligt. Efter ett långt och svårt samtal med sin man bestämde hon sig för att ansöka om skilsmässa. Och han – att dela med sin hälft, men bara för att hon bestämde allt själv.

  ”Han kan inte fatta ett självständigt beslut”, såg hon besviken på sin utvalda, som först igår tycktes henne vara en hjälte. De skilde sig från sin man och hade ordnat allt efter gemensamt avtal. Dessutom fanns det fortfarande inget gemensamt bostadsområde, som barn, så ingenting behövde delas. Den ädla packade nobelt sin resväska och lämnade sin redan före detta hustru att förfoga över lägenheten efter eget gottfinnande. Som lyckligtvis låg nästan i mitten av Golden Domed.

  Den nya herren behöll inte heller. Nej, han var fortfarande trevlig och artig, men till skillnad från statusen som ”VD” hade han praktiskt taget inga fördelar jämfört med sin före detta make. Efter flera månaders trög romantik bestämde hon sig för att sluta kommunicera och fokusera på sin karriär. Dessutom var mannen nu borta och alla hushållsproblem måste lösas självständigt, och på jobbet var den nya generalen inte så artig, så han var tvungen att arbeta i tre. ”Ledsen, jag är bara intresserad av en karriär”, – hon tittade in i hans bottenlösa blå ögon och stängde dörren framför näsan för första gången. Det var naturligtvis inte det hon räknade med innan hon avskedade sin man och gick till sin älskare, men nu insåg hon med säkerhet att hon bara kunde lita på sig själv och inga kontorsromanser skulle störa hennes framgång..

  RELATED ARTICLES