Kvinnor har alltid drömt om en prins på en vit häst. Webbplatsen för kvinnodagen, med hjälp av psykologen Elena Tsedova, fick reda på var de bor, dessa ideala män och hur man möter dem.

  Ordspråket ”Kärlek kommer och hittar det på spisen” fungerar inte. Det är absolut nödvändigt att träffa män. Var ska man göra det? Överallt! Här är bara några ställen.

  Mat affär. Män älskar stabilitet, så de föredrar att gå till samma livsmedelsbutiker. Och där känner de sig avslappnade. Om du letar efter en statuskompanent, välj en butik nära ett affärscenter eller i ett dyrt område. Ja, han kan vara långt ifrån dig, men du kan resa för lycka. Gör det till en regel att bara köpa en kartong mjölk. Gå gärna till mannen du gillar och be honom till exempel att hämta något från översta hyllan. Var positiv, le. Efter att ha tackat, ställ en annan fråga som inte kan besvaras helt enkelt ”ja” eller ”nej.” Ta del i konversation. Om han är fri och han gillar dig, kommer en inbjudan till en kopp kaffe inte att vänta på dig.

  Tankning. Inte en dålig mötesplats för en autodame, du har omedelbart en samlande faktor – en bil. Om det inte finns någon tankstation vid bensinstationen – det här är bingo, kan du be en trevlig bilist att hjälpa till att fylla i bensinen, eller så kan du fråga något om bilen, till exempel om glasbrickan, om de tekniska egenskaperna – eller något, och därmed starta en konversation. Samma historia med en biltvätt. Medan du väntar i kö kan du lära känna varandra genom att starta en bilkonversation.

  Tillflykt. Atmosfären av avkoppling, alla är redo för nya möten. Men förväxla inte semesterromans och semesterdating. Den första är flirt och sex utan förpliktelse. Den andra är en berättelse med en möjlig fortsättning. Ta dig tid med intimitet. Bygg ditt beteende på ett sådant sätt att du intresserar mannen och samtidigt lär känna honom så bra som möjligt. Akta dig för gigolos och gifta män.

  En restaurang. Ett annat bra naturreservat, men det finns ett antal viktiga punkter här. För det första, på helgerna, går män på offentlig catering antingen med sina familjer eller med vänner, och de kommer uppenbarligen inte att ha tid för dig där. Vardagar är en annan sak. Gå till en affärslunch på ett kafé nära ett stort företag eller stanna vid en restaurang på kvällen. Många ensamstående män gillar inte att äta hemma. Men i en restaurang är det fortfarande bättre att inte börja en konversation med en man först. Annars kan det se påträngande ut och mannen kommer att förstå att du kom för bekantskap, och inte bara en utsökt lunch. Det är viktigt att inte äta mat åt båda kinderna med ett likgiltigt utseende, utan att inkludera feminin charm; om en man tittar på dig, se inte bort med ett arrogant blick ”Jag är en sådan drottning”. Du uppfattar detta som kokett, de – som ett avslag. En regel till: gå inte till restauranger med en massa vänner, högst en. Män är rädda för en stor skara kvinnor, fruktar att de kommer att diskuteras.

  Bio. Observera att män inte går till melodramer eller tecknade serier. Om bara med en dotter eller fru. Gå därför över dig själv – och gå vidare till den rasande actionfilmen. Dating börjar i rad för popcorn. Gör ett förvånat ansikte och fråga din söta granne: ”Är den här söta popcornen? Aldrig provat!” Studera kontingenten före och under sessionen. Efter att ha avslutat bilden vid utgången från hallen kan du fråga personen du gillar vad han tycker om filmen. Som regel går de på bio i ett företag, så det är här en vän behövs: en kvinna som går på bio ensam väcker viss misstanke.

  RELATED ARTICLES